Boehringer Ingelheim comença un assaig clínic de fase 2 per testar una teràpia per a pacients de covid-19 en estat greu

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, provarà un nou tractament amb l'objectiu de millorar les condicions dels hospitalitzats per coronavirus


  • Comparteix:

Exterior de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Exterior de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La farmacèutica Boehringer Ingelheim comença un assaig clínic de fase 2, que testarà una teràpia per a persones amb malaltia respiratòria greu derivada de la covid-19. L’empresa, amb seu a Sant Cugat del Vallès explica que el tractament pretén disminuir el risc i la gravetat de les complicacions respiratòries en els hospitalitzats per coronavirus.

Els objectius de l’estudi són disminuir els danys pulmonars, reduir la necessitat d’assistència respiratòria i millorar la taxa de recuperació dels pacients. A més, si finalment aquest funciona, ajudarà a alleujar la càrrega d’hospitalitzacions.

Pel que fa a l’estudi en si, agafarà només malalts hospitalitzats i els subministrarà una dosi diària del medicament durant quatre setmanes. El criteri principal que determinarà l'eficàcia o no del tractament serà el percentatge de tractats que segueixin en vida sense necessitat d'assistència respiratòria. També es tindrà en compte la millora del pacient, la saturació d’oxigen i l’ingrés o no a l'UCI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.