Sant Cugat Comerç veu com una oportunitat el confinament municipal de cap de setmana

Els petits comerciants faran una campanya per les xarxes socials per aprofitar que el Centre Comercial ha hagut de tancar


  • Comparteix:

L'eix comercial en una imatge d'aquest divendres al matí / Foto: Cugat Mèdia

L'eix comercial en una imatge d'aquest divendres al matí / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat Comerç veu com una oportunitat el confinament municipal de cap de setmana perquè considera que si la ciutadania no pot sortir de la ciutat, consumirà més al comerç local. El gerent de l'entitat, Jesús Carballo, ha explicat a Cugat Mèdia que el fet que les noves restriccions per contenir la covid-19 obliguin a tancar les grans superfícies comercials de més de 800 metres quadrats, com el Centre Comercial Sant Cugat, afavorirà el petit comerç.

Sant Cugat Comerç encara, doncs, les noves restriccions de manera positiva, malgrat la limitació de mobilitat i l'aforament restringit al 30% dins de les botigues. Carballo considera que actualment hi ha molt santcugatenc que no acostuma a consumir al comerç local i que ara no tindrà més opció que fer-ho a la ciutat durant els caps de setmana. Una oportunitat, diu Carballo, d'aconseguir nous clients i que es reforçarà amb la campanya de l'entitat 'Si ens quedem a Sant Cugat, gaudim del comerç de Sant Cugat'.

Si ens quedem a Sant Cugat, gaudim del comerç de Sant Cugat

L'entitat mostrarà aquesta visió optimista de les noves mesures en una campanya que iniciaran a les xarxes socials i que l'allargaran durant 15 dies per animar la ciutadania a consumir a la ciutat.

De cara a la campanya nadalenca, Sant Cugat Comerç vol innovar i buscarà la manera d'adaptar les restriccions que hi hagi durant aquell moment perquè el comerç santcugatenc de proximitat es vegi el menys afectat possible.

El sector dels comerciants de Sant Cugat ja havia expressat la seva conformitat sobre el toc de queda en si mateix perquè consideraven que els afectaria relativament perquè l'obligació de tancar no més tard a les 21 hores no és un gran inconvenient per a ells, ja que molts ja tancaven a aquesta hora, o abans, fora de pandèmia.

Sant Cugat Empresarial
El sector empresarial ja fa setmanes que també s'està veient colpejat per les restriccions que afecten no només a un sector de les empreses, sinó a tota l'economia en general.

Malgrat això, les restriccions no són el problema més gros de les empreses i de l'economia actualment, sinó que ho és la gran incertesa de futur que hi ha. El fet de no saber com evolucionarà la pandèmia, provoca desconfiança i por a la inversió a la població, això té un gran efecte negatiu per l'economia, ha explicat Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, a Cugat Mèdia.

Franquesa veu molt perillós l'aprovació de restriccions per controlar la pandèmia sense que vagin acompanyades de mesures per minimitzar l'impacte negatiu en l'economia en forma d'ajudes públiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.