El risc de rebrot continua creixent a Sant Cugat el dia que comencen les noves restriccions

La velocitat de reproducció segueix sent molt alta (1,74), per sobre de la mitjana de Catalunya i del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Una prova per detectar el virus a Sant Cugat. / Foto: Cedida

Una prova per detectar el virus a Sant Cugat. / Foto: Cedida

La línia del gràfic del risc de rebrot a Sant Cugat no para de créixer dia rere dia. Aquest divendres ja ha arribat a 837, és a dir, que a la ciutat es contagien de Covid ja 837 persones cada 100.000 habitants. La xifra, per desgràcia, va en la línia de les de la comarca i de la resta de Catalunya. On Sant Cugat es diferencia respecte al seu entorn és en la velocitat de reproducció del virus. Si l'ideal hauria de ser per sota de l'1 tendint al 0, la dada al municipi és d'1,74, és a dir, cada 10 santcugatencs en contagien a 17.

Les dades del 29 d'octubre publicades aquest divendres al matí diuen que a Sant Cugat hi ha 2.236 positius des de l'inici de la pandèmia, 36 més que el dia anterior, i hi ha 17 persones ingressades als hospitals (+4), tres de les quals a l'UCI. El risc de rebrot està a 837, 78 punts més, i la velocitat de reproducció està pràcticament igual, 1,74.

A Catalunya el risc de rebrot està a 882 punts, i la velocitat de reproducció a 1,29, mentre que al Vallès Occidental és de 885 i d'1,31 respectivament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.