Nou augment de grups confinats a les escoles de Sant Cugat, que superen la trentena

Hi ha més de 600 alumnes i mestres que s'han de quedar a casa i 32 grups bombolla afectats


  • Comparteix:

El Viaró és actualment el centre educatiu de Sant Cugat més afectat per la Covid-19 / Foto: Viaró

El Viaró és actualment el centre educatiu de Sant Cugat més afectat per la Covid-19 / Foto: Viaró

Més de 600 persones, entre alumnes, mestres i personal administratiu i extern dels centres educatius de Sant Cugat, estan confinades. Les escoles de la ciutat tanquen la setmana amb 32 grups bombolla afectats per positius de Covid-19, segons les dades de la Generalitat. Als centres municipals, aquesta setmana s'han hagut de confinar dos nous grups, un a l'escola bressol Cavall Fort i l'altre a l'escola bressol Montserrat, i continua a casa el del Tricicle des de la setmana passada.

En total, a Sant Cugat hi ha 19 centres afectats per la pandèmia actualment amb alguna persona confinada. El més afectat és el col·legi Viaró, que suma quatre grups i 106 persones confinades. En els darrers deu dies s'han detectat arreu de la ciutat una cinquantena de casos positius.

A Catalunya ja hi ha gairebé 3.500 grups i 85.600 persones de centres escolars confinades, el que representa un 4,85% del total. En els darrers 10 dies s'han registrat més de 6.700 positius nous, la majoria en l'alumnat.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.