Detenen tres dels cinc pressumptes autors d'un robatori en un bar de Valldoreix


  • Comparteix:

La policia local ha identificat els dos sospitosos que van fugir

La policia local ha identificat els dos sospitosos que van fugir

La policia local ha detingut a tres dels cinc pressumptes autors d'un robatori a Valldoreix la matinada de dimecres. El delicte ha tingut lloc al bar de la plaça Mas Roig i després d'una persecució, la policia ha aconseguit detenir tres del implicats, mentre que els altres dos han estat identificats.

L'avís el va donar un veí de la zona, que va trucar a la policia en sentir un fort soroll. Després d'una persecució en cotxe, on els implicats van topar amb el seu vehicle, els pressumptes autors es van donar a la fuga a peu. Tres dels implicats van ser detinguts i els altres dos han pogut ser identificats.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, els tres detinguts estan a la espera de passar a disposició judicial i els altres dos identificats estan en busca i captura. L'escoltem.

Jaume Tubau

Han pogut detenir tres persones amb antecedents penals. El vehicle que van utilitzar ha estat implicat a diversos robatoris a altres poblacions.


A més, Tubau, ha aprofitat per felicitar a la policia local per la seva actuació i la bona tasca realitzada, no només amb aquestes detencions. Recordem que la setmana passada també van detenir a dos pressumptes autors d'un robatori al centre de la ciutat. Escoltem Jaume Tubau

Jaume Tubau

Ens hem de felicitar tots, ja que tres delinqüents ja no formen part dels carrers de la ciutat i esperem que els altres dos ho facin aviat. Hem de felictar a la policia local per la bona tasca feta.


Segons ha explicat Tubau, els pressumptes autors del robatori a Valldoreix van haver de ser atesos al CAP per diverses ferides lleus, provocades en topar contra un mur de formigó durant la fugida. Tot i això, no hi ha hagut cap ferit de consideració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.