Salut tornarà a gestionar temporalment l'Hospital General

El departament torna a integrar tota la xarxa d'hospitals privats, com el de Sant Cugat, en el sistema públic per les previsions de la pandèmia


Temes relacionats

Les instal·lacions i els professionals de la sanitat privada passen a estar sota coordinació de Salut pel coronavirus (17/mar/20)


  • Comparteix:

/ Foto: ACN

/ Foto: ACN

El director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, ha signat aquest dijous una instrucció per tornar a integrar funcionalment la xarxa d'hospitals privats en el sistema públic de manera temporal. Pel que fa a Sant Cugat, això significa que el departament tornarà a gestionar l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC), com al març. També afecta les mútues d'accidents de treball. El secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol, ha explicat en roda de premsa que l'objectiu és anticipar-se a l'increment de pressió assistencial que es preveu en els propers dies, tot i la millora dels indicadors.

Ramentol ha indicat que la instrucció és molt semblant a la de la primera onada, quan la integració va ser un "èxit". Es busca l'ampliació de la capacitat hospitalària instal·lada, tant pel que fa a llits de crítics com d'hospitalització convencional.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.