S'estabilitza en 30 el nombre de grups confinats de centres escolars de Sant Cugat

Més de 600 alumnes i mestres de la ciutat estan afectats per la covid-19


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot (Ajuntament de Sant Cugat)

Imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot (Ajuntament de Sant Cugat)

Més de 600 persones, entre alumnes, mestres i personal administratiu i extern dels centres educatius de Sant Cugat, estan confinades. Aquest divendres, la Generalitat registra 31 grups bombolla afectats per algun positiu de covid-19 d'una vintena de centres. Als centres de titularitat municipal no s'ha hagut de confinar cap grup, tot i que continuen a casa des de la setmana passada un de l'escola bressol Cavall Fort i un de la Montserrat.

En total, a Sant Cugat hi ha 20 centres afectats per la pandèmia actualment, amb alguna persona confinada. El que més és l'institut Arnau Cadell, que suma quatre grups i 92 persones confinades. Als centres educatius de la ciutat s'han detectat 57 positius de covid-19 en els darrers 10 dies.

A Catalunya hi ha més de 2.500 grups i 62.500 persones de centres escolars confinades, el que representa un 3,59% del total. A més, hi ha cinc centres tancats per la pandèmia dels més de 5.100 d'arreu del país. En els darrers 10 dies s'han registrat gairebé 6.600 positius nous, la majoria en l'alumnat.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.