Es redueix a 25 el nombre de grups confinats de centres escolars de Sant Cugat

Hi ha grups afectats d'una quinzena de centres


  • Comparteix:

16 centres santcugatencs afectats per la Covid-19 / Foto: Cugat Mèdia

16 centres santcugatencs afectats per la Covid-19 / Foto: Cugat Mèdia

Més de 550 persones, entre alumnes, mestres i personal administratiu i extern dels centres educatius de Sant Cugat, estan confinades. Aquest divendres, la Generalitat registra 25 grups bombolla afectats per algun positiu de Covid-19 d'una quinzena de centres. Als espais de titularitat municipal no s'ha hagut de confinar cap grup i no n'hi ha cap fent quarantena.

En total, a Sant Cugat hi ha 16 centres afectats per la pandèmia actualment, amb alguna persona confinada. Els que més en tenen són l'escola Joan Maragall, amb tres grups confinats, i el Pureza de María, amb dos grups confinats, i que sumen 59 persones confinades cada un. Als centres educatius de la ciutat s'han detectat 43 positius de covid-19 en els darrers 10 dies.

A Catalunya hi ha més de 2.000 grups i 47.800 persones de centres escolars confinades. A més, hi ha quatre centres tancats per la pandèmia dels més de 5.100 d'arreu del país. En els darrers 10 dies s'han registrat gairebé 5.000 positius nous, la majoria en l'alumnat.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.