Càritas Sant Cugat anuncia recollides d'aliments i ajudes econòmiques pel 12, 13, 19 i 20 de desembre

Actualment ja són gairebé 850 persones que atén l'entitat a la ciutat


  • Comparteix:

Càritas Sant Cugat està preparant una altra recollida d'aliments i diners / Foto: Càritas

Càritas Sant Cugat està preparant una altra recollida d'aliments i diners / Foto: Càritas

Els propers caps de setmana del 12 i 13 i del 19, 20 de desembre, Càritas Sant Cugat ha organitzat un seguit de recollides d'aliments i diners. L'objectiu és cobrir les necessitats de la segona onada de la pandèmia, així com la temporada nadalenca. Càritas Sant Cugat encara arrossega conseqüències de la primera onada de la pandèmia, a més se li han sumat les de l'actual. 'Durant el primer estat d'alarma hi va haver un augment molt gran i ràpid de famílies que demanaven ajuda i menjar', explica la tècnica de Càritas Sant Cugat, Montse Peñalver. Moltes no han pogut abandonar encara els serveis de l'entitat i ja se n'han sumat de noves.

Actualment Càritas està atenent, aproximadament, 850 persones amb situacions molt diverses. Algunes encara no han cobrat els ERTO que porten esperant durant mesos o n'hi ha d'altres que tenen economies molt precàries des de molt abans de la pandèmia. El servei de rebost, que Càritas Sant Cugat té actualment en funcionament, no pot parar de rebre aliments. "A la primera onada vam veure com el rebost estava pràcticament buit i era una pena", admet Peñalver. Tot i això la la pandèmia. tècnica de Càritas ha valorat positivament la solidaritat i la resposta de molts ciutadans i ciutadanes, ja que confessa que s'ha notat aquesta ajuda.

Per tal de no veure altra vegada el rebost buit i ajudar a totes les persones en la mateixa mesura i ritme, de cara al mes de desembre l’entitat de Sant Cugat ha organitzat diverses recollides. Els dies 12 i 13 de desembre es recolliran aliments a la Parròquia de Sant Pere Octavià, en horaris de missa. Tothom qui vulgui podrà deixar els aliments al peu de l’altar. D’altra banda, el mateix dissabte 12 de desembre es farà una recollida als següents supermercats: Mercadona (Mira-sol), Esclat de Volpelleres, Condis (Torreblanca, Coll Favà, Can Mora i Cristòfor Colom). Els dies 19 i 20 de desembre es durà a terme una recollida de diners en horaris de missa a la Parròquia de Sant Pere Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.