L'equip de govern descarta crear una comissió específica per a la municipalització de l'aigua

La tinenta d'alcaldia Lourdes Llorente proposa crear un punt fix a la comissió de Transparència


Temes relacionats

Junts demana aturar de moment la municipalització de l'aigua arran d'una sentència del TSJC (10/nov/20)

El govern de Sant Cugat reconeix que la sentència del TSJC obliga a 'redirigir' el procés per municipalitzar l'aigua (10/nov/20)


  • Comparteix:

Junts per Sant Cugat vol una comissió específica per fer el seguiment del procés de municipalització de l'aigua, ara que una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) determina que la potestat per decidir el model de gestió és de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El grup municipal lamenta la manca d'informació, un fet que la tinenta d'alcaldia de Bon Govern i Transparència, Lourdes Llorente, ha desmentit. Segons Llorente, que ja va reconèixer que el procés s'haurà de redirigir com a conseqüència de la sentència, ha assegurat que s'ha informat de tot a les comissions de Transparència. És per això que ha descartat la creació d'una comissió específica, però ha proposat crear un punt fix a la comissió de Transparència per tractar el tema i, en cas de necessitar-se en un futur, llavors crear un grup específic.




  • Comparteix:

COMENTARIS

La concessió del subministrament de l'aigua a Sant Cugat del Vallès, porta ja dos anys de prorroga, que es el màxim legal, per tant abans del juny del 2021, s’haurà de convocar un concurs, per tal d'assignar de nou la concessió del servei.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 18/nov/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.