Joguines amb segell de Sant Cugat, entre les més exitoses aquest Nadal segons Amazon

L'empresa Magic Box Toys, responsables dels col·leccionables SuperThings, es traslladarà a principis de 2021 a un edifici estan acabant de construir


  • Comparteix:

Imatge d'alguns dels productes de Magic Box Toys / Foto: Andreu Sierro (Magic Box)

Imatge d'alguns dels productes de Magic Box Toys / Foto: Andreu Sierro (Magic Box)

Les joguines col·leccionables de SuperThings, de la santcugatenca Magic Box Toys, tornaran a estar per tercer any consecutiu en la llista de les més venudes aquest Nadal a Amazon. L'empresa, que de fet es traslladarà al primer trimestre de l'any que ve a un nou edifici d'oficines de la ciutat, també col·loca entre els 20 primers llocs el nou joc de cartes 'Chef Umami', que estarà disponible a les botigues les properes setmanes.

La "visibilitat" que els dona formar part d'aquesta llista elaborada pel gegant de la venda en línia "és una alegria" segons el responsable de Magic Box, el santcugatenc Andreu Sierro. En declaracions a Cugat Mèdia, Sierro ha destacat la importància de la venda per internet, però també ha posat en valor les vendes en botigues físiques i en quioscos.

A més, amb el 'Chef Umami' l'empresa ha començat a desenvolupar "una nova àrea" pel que fa als jocs de taula que, de fet, han crescut molt també en xifres durant la pandèmia. Sierro considera que "l'esgotament de les pantalles" i el fet que ens hàgim de quedar més a casa ha fet que es busquin més jocs "senzills" i familiars, per a totes les edats, com és el cas. Ja ha avançat que des de Magic Box estan desenvolupament dos o tres jocs més i que el 'Chef Umami' és només "la punta de llança" d'aquest tipus de productes.

Magic Box Toys té previst traslladar-se cap al mes de març a un nou edifici d'oficines -l'estan acabant de construir-, que estarà prop de la rotonda de l'hipòdrom, amb l'objectiu d'unificar el personal que fins ara està repartit per diferents oficines de la ciutat. La intenció és connectar millor els equips i tenir "millors espais", seguint la progressió i el creixement de l'empresa dels últims anys.


Andreu Sierro

Home, ser la joguina més desitjada i comprada de la plataforma està molt bé. I no només a Amazon, també hem tingut la fortuna de ser-ho en botigues físiques. El fet que Amazon faci aquesta llista i hi siguem per nosaltres és una alegria, perquè aposten d'alguna manera pel nostre producte i ens dona molta visibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.