La Floresta posa en marxa una guia professional per trobar 'tot allò que necessitis davant de casa teva'

La iniciativa 'Carrer Major de la Floresta' servirà per connectar professionals que ofereixen serveis amb la gent que els necessita i dinamitzarà el c


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Foto: Web del Carrer Major de la Floresta

Cartell de la proposta / Foto: Web del Carrer Major de la Floresta

Serveis professionals de tot tipus, de quilòmetre zero. Veïns i veïnes de la Floresta han engegat una iniciativa per posar en contacte professionals de la zona amb la gent que pugui necessitar els seus serveis. Una guia anomenada 'Carrer Major de la Floresta' que no només ha de servir per anunciar-se i promocionar el consum local, sinó que també vol 'dinamitzar el barri' amb activitats i promocions per a la comunitat.

Sovint, segons ha explicat a Cugat Mèdia la impulsora del projecte, Maite Cabanes, anem a buscar un servei a la gran ciutat quan potser el tenim davant de casa. Connectar el veïnat amb el teixit professional de la zona és l'objectiu d'aquesta proposta per "descentralitzar" el consum i incentivar l'economia del barri.

Des de canguratge a artesania, passant per assessoria legal i teràpies de tota mena. Ja hi ha més d'una quarantena de perfils activats disponibles per a aquelles persones que ho necessitin. El projecte, però, no es vol quedar només en un llistat professional, sinó que també vol "recuperar la vida de barri". Per aquest motiu, s'organitzaran també mercats, jornades de portes obertes, rutes professionals... tot plegat perquè la gent del barri conegui el "talent", la "riquesa i la varietat" que hi ha.


Maite Cabanes

Neix de la necessitat de serveis, perquè moltes vegades no sabem on estem ni qui som i potser davant de casa teva tens allò que necessites. Per una banda farà aquesta funció de guia professional, i d'altra banda també la dinamitzarem moltíssim amb mercats, portes obertes...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.