Tornen totes les extraescolars presencials amb un màxim de sis alumnes

Les activitats esportives organitzades en l'àmbit escolar no tindran límit si són a l'aire lliure, però encara no hi haurà competicions


Temes relacionats

La desescalada: Bars i restaurants fins a les 21.30 hores sense límit a les terrasses, però amb toc de queda durant dos mesos (19/nov/20)

[FAQ] Així funciona el primer tram de la desescalada (19/nov/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Les activitats extraescolars presencials tornen aquest dilluns. És una de les novetats de la desescalada en les restriccions per frenar contagis de la Covid-19. Ho faran, això sí, amb limitació de sis alumnes per aula, excepte les que siguin de l'àmbit del lleure educatiu a l'aire lliure i les esportives no competitives -també a l'aire lliure-, que no tindran aquesta limitació.

Fins aquest dilluns només estaven permeses les extraescolars, esportives o no, que es feien amb els grups estables de les activitats lectives, a les escoles. Pel que fa a la pràctica esportiva federada, estarà permesa, també el cap de setmana, entre municipis limítrofs. Les competicions, això sí, encara estan suspeses.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.