La Creu Roja de Sant Cugat farà un cadena humana a l'entorn del monestir pels afectats del tsunami


  • Comparteix:

L'acte solidari es farà el proper dia 30 de gener

L'acte solidari es farà el proper dia 30 de gener

Encerclar amb una cadena humana el Monestir de Sant Cugat és l'objectiu de l'Assemblea de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí per tal de recaptar diners pels afectats del Tsunami a l'oceà Índic. Els responsables de Creu Roja fan una crida tant a les entitats de la Sant Cugat com a tots els ciutadans perquè el proper dia 30 se sumin a la iniciativa solidària.

El diumenge 30 de gener és el dia que els responsables de l'Assemblea de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí volen convertir el monestir en una festa de solidaritat per contribuir a paliar el sofriment dels afectats pel tsunami. Ho explica el vice-president primer de l'Assemblea de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez.

Enric Martínez

La campanya és 'Encerclem el monestir!', volem construir el dia 30 una cadena humana que envolti tot el monestir i demanem una aportació pels damnifoicats del sud-est asiàtic


L'acte començarà a les dotze del migdia, tot i que el moment culminant serà a partir de la una, quan es farà l'intent d'encerclar el monestir, començant per la plaça d'Octavià, seguint pels jardins dels plataners i donant la volta per darrera del monestir fins arribar a la plaça Augusta. A banda, i simultàniament a la cadena humana, es farà també una activitat dirigida als més petits, per tal que aquests prenguin consciència del que ha succeït a l'Índic. Ho explica el voluntari de Creu Roja Pere Pau Balanyà.

Pere Pau Balañà

Mentre els pares fan el cercle, els voluntaris de Creu Roja i Joventut, agafen els nens i els expliquen el perquè es fa aquesta activitat i que ha passat allà


D'altra banda, cal destacar que a partir de les onze de matí hi haurà també la col·laboració de la banda musical de Les Planes, que començarà a fer caliu a la plaça d'Octavià a l'espera de les entitats que es vulguin sumar a la iniciativa solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.