Els serveis municipals s'adapten al primer tram de la desescalada

El Teatre-Auditori, els cinemes i els equipaments esportius reobren amb noves condicions


Temes relacionats

[FAQ] Així funciona el primer tram de la desescalada (19/nov/20)


  • Comparteix:

Els equipaments municipals reobren amb noves condicions / Foto: Cugat Mèdia

Els equipaments municipals reobren amb noves condicions / Foto: Cugat Mèdia

Els serveis i equipaments municipals s'adapten un altre cop a la nova situació generada per la pandèmia. Des d'aquest dilluns, el pla d'obertura progressiva d'activitats de la Generalitat afecta a espais com el Teatre-Auditori, les biblioteques, els equipaments esportius, els museus i els centres culturals, entre d'altres.


EQUIPAMENTS CULTURALS

Teatre Auditori Els teatres poden reobrir al 50% de l'aforament i amb un màxim de 500 persones. Així, el Teatre-Auditori torna a obrir portes i adapta la seva programació a les afectacions.

Museus i sales d'exposicions Els museus amplien l'aforament al 50%. Es poden visitar tant les exposicions temporals com les permanents, però no hi ha visites guiades ni activitats presencials de dinamització. Funcionen en les mateixes condicions les sales d'exposicions de la Casa de Cultura, el Centre d'Art Maristany i el Centre Grau-Garriga. No hi ha activitat presencial i la programada serà on line.

Oficina de turisme Els usuaris que tenien entrades pagades d'activitats suspeses durant les restriccions es reubiquen els propers dos caps de setmana. A partir del 12 de desembre, està previst tornar a posar a la venda entrades per a les visites.

Biblioteques Estan obertes al 50% de l'aforament. Es pot fer consulta de fons en sala i utilitzar els punts d'Internet, així com el servei de préstec. La sala infantil, però, està tancada i les activitats presencials suspeses. Es manté l'oferta on line.

Cinemes Reobren aquest divendres amb una limitació del 50% de l'aforament. El cicle cinema d'autor torna dijous, 3 de desembre.

Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) Tornen a obrir aquests espais amb horari màxim fins a les nou de la nit, en compliment del toc de queda. Es manté l'activitat on line i en cas de ser presencial, es fa en grups de màxim sis persones.

  • Programació cultural estable De prop.
  • Titelles de Can Ninot – caps de setmana a la Casa de Cultura.
  • Lleure infantil i juvenil
  • Cursos i tallers presencials màxim 6 persones (només districtes)
  • Oberts el Casalet Infantil i Espais Joves de la Floresta i les Planes
  • Represa de l’activitat d’entitats de primera assistència del Xalet Negre que han estat reubicades a la Casa de Cultura.
  • Activitats extraescolars d’entitats.


  • La cessió a entitats es podrà autoritzar sempre que sigui per a activitats ordinàries amb grups de màxim sis persones o assajos extraordinaris. No es podrà autoritzar per assemblees o reunions.

    EQUIPAMENTS EDUCATIUS

    Escola de Música i Conservatori Tornen les classes presencials dels estudis de règim especial no reglats amb la condició de no superar la ràtio de sis alumnes per grup. L’activitat dels estudis de règim especial reglats de Grau professional al Conservatori continua presencialment com fins ara.

    Taller TriangleEs reprenen les classes presencials amb un màxim de sis alumnes per grup.

    EQUIPAMENTS ESPORTIUS

    Instal·lacions esportivesEs reobren al 50% per a espais exteriors i al 30% per als interiors, i fins a les nou de la nit. Els equips de categoria estatal, però, podran seguir entrenant fins a les deu de la nit.
  • Club Rugby (sènior masculí i femení)
  • Patí Hoquei (sènior masculí i femení)
  • UESC (sènior masculí)
  • Club Olympic la Floresta (sènior masculí)
  • Club Voleibol (2 sèniors femenins)
  • Club Handbol (sènior masculí).

  • Per a la resta, es permet a les entitats esportives programar entrenaments en els seus horaris de cap de setmana, però no es pot fer ús dels vestidors ni es permet l'entrada de públic.

    Centre Municipal de Fitness Rambla del Celler S’obre el centre fins les nou del vespre amb una reducció del 30% de l’aforament a tots els espais. Cal reservar prèviament les activitats.

    Gimnasos de les ZEM Jaume Tubau i Guinardera També reobren al 30% d'aforament i fins a les nou del vespre. Cal demanar cita prèvia per via telefònica (ZEM Jaume Tubau 935441550 - ZEM La Guinardera 931143171).

    JOVENTUT

    Ohficina JOVE recupera la presencialitat del servei, en horari habitual (de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 15.30 a 19h; divendres de 10 a 14h). Continua l’atenció telemàtica. L'activitat formativa i els concerts a Bocamoll es fan on line.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.