Mira-sol comença a treballar la cinquantena de propostes dels pressupostos participatius de barri

És el barri que més propostes ha fet, amb 148, de les quals 56 han passat el primer procés de validació


  • Comparteix:

El consell de barri de Mira-sol també ha hagut de ser telemàtic / Foto: Youtube Ajuntament de Sant Cugat

El consell de barri de Mira-sol també ha hagut de ser telemàtic / Foto: Youtube Ajuntament de Sant Cugat

Els veïns i veïnes de Mira-sol ja han començat a treballar en les 56 propostes que han passat el primer procés de validació tècnica dels pressupostos participatius de barri. De fet, Mira-sol és un dels barris que més propostes ha presentat, amb un total de 148, per destinar una dotació de 416.000 euros bianuals. Algunes de les qüestions més votades, que encara s'han d'acabar de definir tècnicament, són per millorar equipaments i zones de parcs i jardins, o fins i tot impulsar un mercat de pagès, elaborar un pla per acabar amb la vespa asiàtica al districte i promocionar l'eficiència energètica. La votació ha de tenir lloc entre finals de febrer i març, perquè no pot coincidir amb les eleccions del Parlament.

La sessió extraordinària del consell de barri ha servit per definir una mica més les propostes més votades i pensar en agrupar-ne algunes o descartar-ne d'altres. En qualsevol cas, des de l'àrea de Participació animen al veïnat a seguir vinculat al procés. Dels 416.000 euros de què disposarà Mira-sol, 400.000 són per a inversions i 16.000 en pressupost ordinari. Tot i que seguirà la priorització marcada pels veïns amb un qüestionari previ, també hi haurà un criteri territorial per acabar de definir les propostes que es portaran a votació, perquè totes les zones del barri hi estiguin representades amb com a mínim un projecte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.