El parc infantil del Bosc de Volpelleres s'obrirà 'properament'

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ressaltat que els treballs per reubicar el parc del Patufet, a Volpelleres, es començaran ben aviat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha avançat, al programa 'Línia directa', que els treballs per reubicar el parc del Patufet, afectat per la instal·lació dels mòduls de l'escola La Mirada, i dotar l'espai amb una pista estan a punt de començar. Ingla també ha explicat que la intenció és fer en aquest espai més millores, que es treballaran amb els veïns en el marc del consell de barri. El que ja és una realitat és el parc infantil del Bosc de Volpelleres. Ingla ha concretat que es tracta d'una obra de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que va quedar interrompuda per la pandèmia i les restriccions, però que ara s'ha pogut reprendre i ja està enllestida. L'alcaldessa ha respost sobre aquestes dues preguntes formulades per Vicky Garcia i Jesús Bosch.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.