Les fogueres de Revetlla necessiten d'autorització municipal


  • Comparteix:

Qualsevol ciutadà que vulgui encendre una foguera per la festivitat de Sant Joan haurà de sol.licitar l'autorització corresponent a l'Ajuntament abans del 21 de juny. Les fogueres autoritzades hauran de complir unes normes de seguretat com ara estar allunyades 15 metres de façanes i cotxes estacionats.

L'Ajuntament ha explicat que els Bombers de la Generalitat i la Policia Local inspeccionaran totes les fogueres sol.licitades i només n'autoritzaran aquelles que reuneixin les condicions de seguretat exigides.

Entre d'altres mesures s'exigeix que la foguera estigui allunyada 15 metres de les façanes i dels cotxes estacionats, que no es trobi sota les línies elèctriques o telefòniques, i que no tanqui el pas als vehicles d’urgència.

El consistori també vetllarà perquè s'elimini tota l’herba i qualsevol altre material inflamable en un cercle de 10 metres de diàmetre al voltant de la foguera.

L'Ajuntament també ha informat que ha autoritzat cinc casetes de venda de petards situades a COLL FAVÀ, TORRE BLANCA ,PARC CENTRAL ,MIRA-SOL i la Ctra. de Rubí a tocar de la rotonda de l'hipòdrom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.