Una festa il·legal en un bar de Sant Cugat acaba amb 14 persones denunciades

Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest diumenge al carrer de Sant Josep


  • Comparteix:

14 persones denunciades per una festa il·legal / Foto: Flickr Mossos d'Esquadra

14 persones denunciades per una festa il·legal / Foto: Flickr Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han denunciat 14 persones després de ser enxampades en una festa privada en un bar de Sant Cugat. Segons va avançar el Tot Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia amb el cos de seguretat, els fets han tingut lloc la matinada de dissabte a diumenge cap dos quarts de dues en el soterrani d'un bar del carrer de Sant Josep, darrere dels pavellons de la Rambla del Celler. Es tracta del bar Mos, que a través de les xarxes socials havia anunciat que tancava definitivament, tot i que aquest dilluns ha fet una nova publicació on deia que podran reobrir aquest dimarts.

Les 14 persones han estat denunciades per incompliment del toc de queda i l'obligatorietat del bar de tancar a les deu de la nit. Fins al lloc dels fet s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha fet referència a aquests fets de Sant Cugat durant la roda de premsa i ha recordat, que tot i que són excepcions, "a la policia se la pot enganyar, però al virus no".


Miquel Sàmper

Pràcticament la totalitat de la població està fent cas a les mesures, però sempre hi ha aquestes excepcions. A la policia se la pot enganyar, però al virus no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.