Enxampats in fraganti dos homes en un intent de robatori a un domicili de Valldoreix

Els dos presumptes lladres han estat detinguts i posats en llibertat amb càrrecs per tres robatoris


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes acusats de tres robatoris amb força, dos en grau de temptativa i un de consumat. Els presumptes lladres van ser enxampats in fraganti dalt d'un mur quan intentaven entrar a un domicili de Valldoreix, en una recerca dels agents després d'un avís ciutadà per un altre intent de robatori a un altre domicili. Una vegada detinguts, els Mossos també els han relacionat amb un altre robatori amb força a un altre domicili, en aquest cas consumat, a Mira-sol.

Els fets van tenir lloc divendres passat al vespre quan un ciutadà va alertar de la presència de dos homes que havien accedit a una casa del carrer de Gardènia, a Valldoreix. En ser increpats pel ciutadà, van fugir, però amb la descripció van ser localitzats pels Mossos d'Esquadra al carrer de Joan Borràs. De fet, segons el cos, van ser enxampats in fraganti quan intentaven saltar el mur d'un altre domicili i van ser detinguts.

Els Mossos també els relacionen amb un altre robatori amb força en un domicili del carrer d'Ignasi Barraquer a Mira-sol. Per aquests tres fets, els dos detinguts han passat a disposició judicial i s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.