Òmnium Sant Cugat engega la campanya 'Ajudem-nos'

L'entitat, amb el suport dels mitjans locals santcugatencs, inicia la campanya per omplir el Rebost de Càritas


  • Comparteix:

Imatge del vídeo promocional d'Òmnium / Foto: Youtube

Imatge del vídeo promocional d'Òmnium / Foto: Youtube

Òmnium Cultural ha engegat aquest divendres una campanya amb l'objectiu d'augmentar els donatius a Càritas. Es tracta de l'emissió d'un total de quatre vídeos per animar als santcugatencs a fer el seu donatiu. El primer vídeo promocional s'ha publicat amb l'inici de la campanya i els tres restants sortiran un cada setmana fins al 10 de gener.

Càritas ha estat una de les entitats que ha vist com la Covid-19 ha fet augmentar el nombre de famílies que demanen ajut per aconseguir aliments. Abans de la pandèmia, Càritas atenia regularment, 268 famílies a Sant Cugat, mentre que durant els mesos posteriors ha anat augmentant fins a arribar a la xifra actual de 420 famílies.

És per això que Òmnium Sant Cugat ha decidit emprendre aquesta campanya després d'haver hagut d'ajornar la celebració del tradicional 'Nadal a Casa' al Monestir per la pandèmia. Òmnium instal·larà dues paradetes informatives els dissabtes 12 i 19 de desembre de 17 h a 20 h, a la plaça Quatre Cantons. Càritas també farà una recollida d'aliments aquest cap de setmana 12 i 13 de desembre.

Els donatius per omplir el Rebost es poden fer al número de compte ES96 0182 8309 5702 0154 1584 o presencialment a la Casa Abacial a la plaça de l'Om número 2.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.