Disfresses, xocolata calenta i música de jazz, protagonistes del carnestoltes de Valldoreix


  • Comparteix:

La festa es farà enguany el proper diumenge 6 de febrer

La festa es farà enguany el proper diumenge 6 de febrer

Una gran xocolatada popular, l'animació d'un grup de jazz i el tradicional concurs de disfresses i comparses seran les principals propostes de la festa de Carnestoltes a Valldoreix, que se celebrarà el 6 de febrer. Les activitats es faran davant del Casal de Cultura i els organitzadors esperen comptar amb un bon nivell de participació.

El tret de sortida de la festa de carnestoltes de Valldoreix es farà davant el Casal de Cultura amb una xocolatada a les 11 del matí. Cal advertir però, que només aquells qui s'hi acostin disfressats seran recompensats amb un got de xocolata calenta. Amb aquesta mesura, des de l'EMD pretenen engrescar a tots els assistents a participar de la jornada de la manera més festiva possible.

En declaracions al magazin 'Barra Lliure', el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, ha volgut destacar l'ambient familiar de la festa i s'ha emplaçat als propers anys per intentar incorporar totes les franges d'edat. L'escoltem.

Josep Casadellà

La festa està plantejada en un ambient molt familiar, amb la mainada que es disfressa acompanyada dels pares, alguns disfressat i d'altres no.


La festa serà amenitzada pel grup de jazz barceloní 'Roger Canals i la seva banda', que s'encarregarà de posar l'ambient musical apropiat. A més, durant la jornada s'aprofitarà també per donar els premis del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis.

Josep Casadellà, d'altra banda, ha volgut destacar la gran popularitat de la festa i ha fet especial èmfasi en la tasca de les escoles al llarg de la setmana perquè el Carnestoltes sigui un èxit a tot Valldoreix, també fora dels centres educatius. Escoltem Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Ens ajuda que es treballa la festa de carnestoltes a les escoles durant tota la setmana i que els pares hi tenen certa sensibilitat. Així, també continua la festa el cap de setmana


Al final de la jornada es lliuraran els premis del concurs de disfresses i comparses als tres primers i alhora es pretén que la mainada també tingui una recompensa pel sol fet d'haver-hi participat. Enguany, i lligat a l'Any del Llibre i la Lectura, els guanyadors rebran uns lots de llibres a triar segons les seves preferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.