La policia deté un home acusat d'agredir el seu fill de dos anys a Sant Cugat


  • Comparteix:

El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs i ha decretat l'allunyament

El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs i ha decretat l'allunyament

El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per un home acusat d'agredir el seu fill de dos anys a Sant Cugat. El magistrat ha decretat mesures cautelars per protegir al menor, que segons fonts familiars ja havia patit anteriorment agressions per part del seu pare.

La policia estatal va detenir, dimecres passat, un home que presumptament havia agredit el seu fill de dos anys, provocant-li hematomes a la cara. Els fets es van conèixer quan la mare del menor el va portar al CAP de Sant Cugat i els metges van constatar que l'infant, de dos anys, presentava lesions a la cara.

La mare va explicar als metges que l'autor de l'agressió era el pare del nen, per la qual cosa el centre mèdic va alertar la policia, que va recollir la denúncia. En la seva declaració, la dona va explicar que el seu marit ja havia agredit anteriorment el nen, i que ella mateixa era víctima de maltractaments psicològics.

La policia va detenir l'home, de 40 anys i vigilant de seguretat privada, que va passar a disposició del jutge de guàrdia de Rubí. El magistrat va decretar llibertat amb càrrecs i va dictar mesures cautelars contra ell. Així, el detingut haurà de mantenir-se allunyat de la seva dona i del seu fill, com a mínim, 1.000 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.