Un Escape Room als Jardins del Monestir, un dels actes de Nadal de prop

L'Ajuntament presenta els actes de la setmana de Nadal enfocats als petits i joves santcugatencs


  • Comparteix:

Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un home ha aparegut mort al lavabo d'un restaurant sense signes de violència. Com ha mort? Qui l'ha mort? Aquest és el plantejament de l'Escape Room pensat per a grups de joves de 12 a 18 anys que es farà als jardins del Monestir durant la primera setmana de Nadal. Aquest és una de les múltiples activitats infantils i juvenils que s'han organitzat dins el marc de Nadal a prop, i que se sumen a la resta d'actes que ja es van presentar fa unes setmanes. Hi haurà tallers creatius, 'mappings' sensitius, a més d'espectacles i concerts familiars. Busca i tria entre els centenars d'activitats programades aquestes festes a l'agenda especial de Nadal de Cugat Mèdia.

Cal recordar que per culpa de la pandèmia, actes tradicionals com l'obra Pedra i Sang canvia el Monestir pel Teatre-Auditori, no hi haurà el tradicional envelat de Nadal, tampoc hi haurà Cavalcada de Reis, i el Quinto enguany serà virtual.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.