Petits Canelons torna a ser la banda sonora de Sant Esteve

L'assistència requereix reserva prèvia per complir amb els protocols de seguretat de la covid


  • Comparteix:

Imatge de l'edició del 2019 del cicle dels Petits Canelons. Foto: Dissidència Sònica

Imatge de l'edició del 2019 del cicle dels Petits Canelons. Foto: Dissidència Sònica

Dissidència Sònica celebra un any més el cicle de concerts Petits Canelons per acabar el dia de Sant Esteve amb un toc musical (18.30 h). Per garantir la seguretat dels assistents, és necessari reservar prèviament les entrades. El sindicat de músics també celebrarà un karaoke el dia de Nadal (19 h). Les dues activitats tindran lloc a la plaça de Barcelona.

Per quart any consecutiu, el sindicat de músics Dissidència Sònica celebra els Petits Canelons, un cicle de concerts amb actuacions de petit format. L'acte tindrà lloc el dia 26 de desembre a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Barcelona.

Emanems, Karabassà, Teks Meks + Old Wine, Pasquines, Wild Mamas i Willow Tree són els artistes i grups locals que participen en el cicle d'enguany.

Per complir amb els protocols de seguretat de la covid, és necessari fer una reserva prèvia de les entrades, enviant un correu a dissidenciasonica@gmail.com, amb els noms, telèfons i DNI dels assistents. L'aforament està limitat a una vuitantena de persones.

A banda d'aquesta mesura, que servirà per contactar als assistents en cas de brot, l'organització garanteix la seguretat de l'acte amb el compliment de tots els protocols referents a la separació física i a les mesures higièniques.

Quimantú Segura, membre del sindicat local, lamenta la decisió del consistori de finalitzar els concerts a dos quarts de deu de la nit, tenint en compte que el protocol de cultura permet que els actes d'aquest tipus s'allarguin fins a les deu.

Dissidència Sònica també ha programat el karaoke de Nadal, amb reserva prèvia, el dia 25 de desembre a les set de la tarda.


Quimandú Segura

"Nosaltres no entenem com un virus pot ser més contagiós abans de les deu que després de les deu. I l'hora límit que marquen tots els protocols de cultura són les 22 h, però a nosaltres ens fan acabar a les 21.30 h."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.