Les Nadales al carrer mantenen l'esperit malgrat haver-se de reinventar

Tot i les estrictes mesures de seguretat, les nadales han omplert la plaça U d'Octubre tot el matí


  • Comparteix:

Les entitats locals s'han esmerçat a fer que l'esperit nadalenc es mantingui i que, malgrat els canvis i cancel·lacions, la ciutat no perdi l'alegria. Un exemple és el que ha passat aquest dimecres al matí a la plaça U d'Octubre, on ha tingut lloc l'activitat tradicional de nadales de les corals santcugatenques, organitzada per l'escola Fusió i Sant Cugat Comerç, que ha substituït l'habitual passeig per carrers i comerços de la ciutat. Seguint unes mesures sanitàries molt estrictes, els nens i nenes de les corals han cantat davant dels seus familiars i coneguts.

Enguany han participat al voltant de 100 persones que han fet possible la cantada de nadales catalanes i d’arreu del món. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Escola Fusió i Sant Cugat Comerç. Gemma Navarra, directora de l’escola Fusió, ha confirmat que tots els nens i nenes que hi han participat han viscut els assajos amb molta emoció i estan molt contents de pujar a l’escenari de la plaça amb els seus companys.

L'acte ha estat presentat per Navarra i l'alcaldessa de Sant Cugat. Mireia Ingla ha agraït poder dur a terme l'acte que, segons ha apuntat durant la presentació, el considera un regal de música i de cultura en un any molt especial, on tot s'ha hagut de fer diferent, però que demostra una gran capacitat d'adaptació dels ciutadans i entitats santcugatencs.

L'esdeveniment s'ha dut a terme seguint estrictes mesures de seguretat i amb un públic limitat a 50 cadires respectant la distància de seguretat. Així mateix, les restriccions obligades per la pandèmia han fet que s'hagi hagut de fer una selecció de les corals que participen en les Nadales d'aquest any. Els cors de la ciutat que hi han participat són: Coral Escola Magnòlia, Cor Jove Escola Fusió, Cor Escola Ricomà, Cor de Primària de l'Escola El Pinar, i el Cor de Secundària de l'Escola El Pinar. Les corals han seguit un horari fixat per l'organització i el públic ha canviat en cada espectacle. Entre cantada i cantada, s’ha desinfectat l’escenari i les cadires i tot el públic ha hagut de registrar-se en un llistat i netejar-se les mans amb gel.

Tots els vídeos de l'actuació de cada coral quedaran penjats a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.