Sant Cugat torna a col·laborar amb la caminada popular pels malalts de Parkinson


  • Comparteix:

La iniciativa es repeteix aquest any al municipi veí de Cerdanyola

La iniciativa es repeteix aquest any al municipi veí de Cerdanyola

La delegació local de l'Associació Catalana de Parkinson i el Club Muntanyenc tornaran a participar a la caminada popular en suport als afectats per aquesta malaltia, que enguany es farà a Cerdanyola. La caminada es farà el dia 10 d'abril amb un recorregut igual que el de fa dos anys, de dos quilometres i 400 metres.

Cerdanyola serà aquest any l'escenari de la caminada del parkinson, que fa dos anys es va celebrar a Sant Cugat. L'esdeveniment, que pretén donar suport a les persones que pateixen directa i indirectament la malaltia, comptarà amb la participació de l'associació de malalts de parkinson de Sant Cugat i del Club Muntanyenc de la nostra ciutat. Segons els organitzadors, l'èxit que va tenir la caminada ara fa dos anys ha impulsat de nou la celebració d'aquest acte, que tindrà lloc el dia 10 d'abril.

Escoltem a Josep Senra, vice-president de l'Associació Catalana de Parkinson, i president de la delegació d'aquesta entitat al Vallès.

Josep Senra

Hem decidit tornar a cel.lebrar la caminada ja que, entre altres motius, a Sant Cugat va tenir molt bona acollida. El recoregut serà altre cop de dos kilòmetres 400 metres.


El recorregut serà de dos quilometres i 400 metres, igual que fa dos anys, i acabarà amb música folklòrica i amb unes paraules dels organitzadors i també de l'alcalde de Cerdanyola.

Segons ha explicat Josep Senra, des de l'associació de malalts del parkinson s'espera una amplia participació. En aquest sentit, ha afegit que la jornada seria tot un èxit si arriba a la xifra de 400 participants, com va passar ara fa dos anys a Sant Cugat.

A Catalunya son 18 mil les persones que pateixen parkinson i a Sant Cugat hi ha prop de 140 afectats per aquesta malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.