'Esquiar sense gent, s'agraeix'

Alguns santcugatencs han quedat "atrapats" a la Cerdanya a causa del confinament perimetral


  • Comparteix:

Esquiadors de Sant Cugat a la Pista Llarga de la Molina / Foto: ACN

Esquiadors de Sant Cugat a la Pista Llarga de la Molina / Foto: ACN

Esquiadors de Sant Cugat que s'havien desplaçat a la Cerdanya a principis d'aquesta setmana per gaudir d'uns dies d'esquí estan aprofitant 'més que mai' de l'experiència. Els amants d'aquest esport s'han trobat amb estacions mig buides i sense cap cua per agafar els remuntadors. Tots coincideixen a destacar que han volgut venir perquè, arran del confinament perimetral de la comarca, no saben quan podran tornar-hi.

Alguns dels santcugatencs que passaran les festes a unes pistes d'esquí gairebé desertes són els germans Cristina i Albert Martínez i la Núria Gridé.

D'una banda, els germans santcugatencs Cristina i Albert Martínez van arribar el dia 22 i han optat per quedar-se per no perdre els diners de la reserva. L'Albert ha explicat que, en finalitzar la jornada d'esquí i no poder anar a cap restaurant a dinar, l'única opció que els queda és agafar un entrepà per emportar.

En canvi, la Núria Gridé, també veïna de Sant Cugat, ha explicat que va arribar a la Cerdanya el dia 22 amb una reserva d'hotel fins al 24 d'aquest mes i que, ja a l'allotjament turístic, es va assabentar del tancament perimetral. Davant d'aquesta situació, ha optat per aprofitar l'estada i l'esquiada a l'estació de la Molina, on hi ha trobat "molt poca gent".

Aquests només són alguns exemples, però el cert és que aquests dies s'han pogut veure a la Molina i Masella força esquiadors procedents de l'àrea metropolitana de Barcelona que van arribar a la Cerdanya a principis de setmana, amb la qual cosa les noves mesures restrictives els han agafat ja a la zona. En la majoria dels casos, els esquiadors han apostat per quedar-se i gaudir d'uns dies d'esquí amb unes pistes gairebé buides.


Cristina Martínez

Nosaltres som de Sant Cugat i vam venir el mateix 22 al matí i va ser a la nit quan van dir que tancaven la Cerdanya i el Ripollès. I, res, doncs, aprofitant, ja que estem aquí. La veritat és que per nosaltres és millor perquè esquiar sense gent s'agraeix, però és el que té la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.