Les entitats de Sant Cugat fan la carta als Reis Mags

Cugat Mèdia pregunta a les associacions locals quins són els seus desitjos per al 2021


  • Comparteix:

Les entitats han escrit les seves particulars cartes als Reis Mags / Foto: Cugat Mèdia

Les entitats han escrit les seves particulars cartes als Reis Mags / Foto: Cugat Mèdia

Algunes de les entitats santcugatenques que més han patit les conseqüències de la pandèmia han fet arribar a Cugat Mèdia la seva carta per als Reis de l'Orient. Esperem que, si no tots, molts dels seus desitjos es facin realitat al llarg de l'any 2021.

Què demanen les entitats de Sant Cugat als Reis Mags?

Xavier Vendrell (Gremi de Restauradors de Sant Cugat)

Xavier Vendrell (Gremi de Restauradors de Sant Cugat)

"Aquest any, des del Gremi de Restauradors, el que més desitgem és que torni la normalitat. També us demanem que arribin els ajuts. I, si pot ser, ajuts directes a tot el sector, per tot el que hem patit i per tot el que ens queda per patir. També volem que la vacuna sigui efectiva i que tot millori. Que puguem aguantar aquest sotrac i que no tinguem el disgust d’haver de tancar més establiments. I, si és possible, que vinguin millors temps perquè ens puguem recuperar econòmicament."


Xènia Amorós (Coordinadora d'AFES de Sant Cugat)

Xènia Amorós (Coordinadora d'AFES de Sant Cugat)

"Des de la Coordinadora d'AFES de Sant Cugat, esperem que aquest any ens porteu més equitat a les escoles, una educació realment inclusiva (en què tots els nens i nenes puguin tenir l'atenció que necessiten) i que no es destinin els recursos a centres privats (especialment a aquells que segreguen per sexe). En clau local, volem que ens portin uns casals d'estiu municipals i assequibles per a tothom."


Ferran Felius (Acompanya'm)

Ferran Felius (Acompanya'm)

"Encara que siguem poc originals, els demanem que la vacuna funcioni i que aquest malson passi. De cara a l'any que ve, des d'Acompanya'm voldríem aconseguir un model impecable en matèria de discapacitat i assolir els reptes que perseguim. Principalment voldríem disposar d'una finestreta única, un lloc on les famílies puguin adreçar-se i sol·licitar els principals serveis des d'un mateix lloc. També demanem que cada vegada siguem més famílies lluitant per aquest projecte i que els problemes vagin desapareixent a poc a poc."


Àlvar Roda (Ateneu Santcugatenc)

Àlvar Roda (Ateneu Santcugatenc)

"El primer que voldríem demanar és salut per a tots els santcugatencs, que segurament ara és el més important. Com a entitat voldríem continuar treballant com a servei públic per la cultura, i perquè la societat santcugatenca sigui coherent amb ella mateixa. Que sigui la societat més culta i el més feliç possible i nosaltres puguem aportar el nostre gra de sorra per ajudar a fer-ho realitat."


Aïda Fernández (Sant Cugat Comerç)

Aïda Fernández (Sant Cugat Comerç)

"Per a Sant Cugat Comerç demanem salut, per poder seguir treballant en el que més ens agrada i seguir fent-ho en aquesta ciutat, que ens encanta. Si no podem arribar a la gent des dels nostres establiments, com a nosaltres ens agradaria, voldríem almenys poder-ho fer d’una forma diferent, com des de la plataforma Cliccat. També volem demanar la unió de tots els comerços per fer front a les adversitats. La unió fa la força!"


Jaume Casals (Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat)

Jaume Casals (Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat)

"Volem que en el 2021 puguem fer tot allò que aquesta pandèmia ens ha impedit. Volem recuperar els carrers i omplir-los amb les nostres activitats. També volem ser encara més inclusius fent costat a col·lectius sovint més oblidats o assenyalats per la seva condició i crear noves sinergies amb cultures diferents a la catalana. Potser d’una forma més pròpia, demanem als reis que aconseguim fer arribar la cultura popular i tradicional catalana a tots els ciutadans, i així sigui valorada i defensada tant per famílies com per institucions. I, és clar, ens han de portar una gran Festa Major pel 2021!"


David Bea (Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix)

David Bea (Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix)

"Als Reis Mags d’Orient els demanem, per a l'any vinent, continuar amb la confiança de les administracions que ens donen suport. Demanem també seguir rebent el suport dels nostres socis, sòcies i empreses importants per tirar endavant. L'any vinent volem continuar tenint la il·lusió i la força de tots els nostres voluntaris i voluntàries, imprescindibles en qualsevol acció que fem. Als reis, també els hi demanem que l’any 2021 sigui menys implacable amb totes les persones que pateixen. Per últim, demanem una societat solidària i compromesa en ajudar als altres per combatre les desigualtats."


Joan Franquesa (Sant Cugat Empresarial)

Joan Franquesa (Sant Cugat Empresarial)

"En aquestes dates que tots ens desitgem un molt bon any i bons desitjos de futur, jo crec que aquest any hi ha dues paraules que no poden faltar, que són salut i prosperitat. Penso que aquests dos mots tan habituals, aquest any tenen molta més força que mai, perquè realment és el que tots necessitem per al 2021."


El món esportiu demana tornar a competir

El president de SantCugatCreix, Mauri Benito, desitja la tornada de l'esport i que sigui "una prioritat a la ciutat i al món". "Esperem que el que més ens agrada torni ben aviat i també la interacció entre persones" afirma Benito. SantCugatCreix aglutina cinc clubs a la ciutat amb més de 5.000 esportistes.




Mauri Benito

Esperem que l'esport torni ben aviat i gaudim del que més ens agrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.