Sant Cugat viu una nit de Cap d'Any atípica i tranquil·la

La Policia Local ha rebut una quinzena de trucades de queixes per festes a cases particulars


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha viscut una nit de Cap d'Any atípica per les mesures restrictives aplicades per frenar contagis de Covid-19. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat Mèdia que ha estat una nit molt tranquil·la sense moviments dins les hores establertes com a toc de queda (entre la una de la matinada i les sis del matí). Carol ha emfatitzat el poc moviment que s'ha registrat i, prova d'això, és que no s'ha hagut d'aplicar cap multa. El responsable de la Policia Local ha explicat, d'altra banda, que el cos de seguretat ha rebut una quinzena de trucades per incidències a festes de cases particulars que causaven molèsties a veïns.

La Policia Local, a més, ha hagut de derivar a Mossos d'Esquadra un requeriment que els ha arribat per la trobada d'un grup de persones en un passadís d'un hotel de la ciutat i han hagut de tancar, d'altra banda, un local de menjar per emportar que estava obert fora de l'horari permès amb dues persones dins. Carol ha explicat sobre aquest cas que "a una d'elles se li va haver de requerir també a nivell administratiu per una possible tinença de substàncies estupefaents", una intervenció que es genera "també pequè aquell local havia d'estar tancat i sense ningú a dins".




Francesc Carol

En un restaurant de menjar per emportar s'ha hagut d'intervenir perquè hi havia dues persones dins. A una d'elles se li va haver de requerir també a nivell administratiu per una possible tinença de substàncies estupefaents i aquesta intervenció es genera també pequè aquell local havia d'estar tancat i sense ningú a dins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.