Miquel Jaumot presenta un llibre sobre la Serralada de Marina


  • Comparteix:

El llibres'ha presentat oficialment en un acte al Club Muntanyenc

El llibres'ha presentat oficialment en un acte al Club Muntanyenc

El santcugatenc Miquel Jaumot ha presentat al Club Muntanyenc de Sant Cugat el llibre 'Serralada de Marina. La Conreria. Guia del Parc'. El llibre presenta un recull d'itineraris d'excursions per realitzar en aquesta zona natural que s'emmarca entre el Vallès, el Maresme i el Barcelonès.

El Club Muntanyenc de Sant Cugat ha acollit la presentació del llibre 'Serralada de Marina. La Conreria. Guia del Parc' de Miquel Jaumot. L'autor del llibre i guia del grup de pares i fills del CMSC ha destacat les característiques d'aquesta zona natural.

Miquel Jaumot

És una zona que té certes similituds amb Collserola, és una espècie d'oasis al mig de tanta urbanització. Té un paisatge mediterrani


Segons el propi autor, Miquel Jaumot, es tracta d'un llibre que proposa diferents itineraris accessibles per tothom i sense dificultat per aquesta zona compresa entre el Vallés, el Barcelonès i el Maresme. L'escoltem

Miquel Jaumot

Hi ha itineraris de mitja hora fins tot el dia. Ho pot fer tothom, és per tots els públics.


La iniciativa va sorgir d'un encàrrec a l'autor, gran coneixedor de la zona, per part de la Fundació Pere Tarrés. El llibre 'Serralada de Marina. La Conreria. Guia del Parc' ha estat publicat per l'editorial Pòrtic dins la col·lecció 'Passejades i excursions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.