Amèrica Llatina, el Mediterrani i el Sàhara, prioritats de les subvencions municipals per cooperació


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat ha obert la convocatòria per a la presentació de projectes de cooperació i sensibilització per part d'ONG's que vulguin optar a una subvenció del 0,8% solidari municipal. Entre les principals novetats d'enguany, el consistori ha posat especial èmfasi en el fet que siguin entitats amb seu activa a la nostra ciutat i en el fet que siguin projectes de transformació social dirigits a zones de l'Amèrica Llatina, la Mediterrània i el Sàhara Occidental.

L'ajuntament ha obert la convocatòria per a la presentació de projectes de cooperació i sensibilització per part d'entitats i ONG's de la ciutat. Enguany, com a novetat principal, es prioritzaran les àrees geogràfiques de l'Amèrica Llatina, la Mediterrània i el Sàhara Occidental, per tal d'unificar esforços i evitar la dispersió de projectes. A més es tindrà en compte que els projectes presentats fugin al màxim de l'assistencialisme i siguin projectes de transformació social.

Ho explica el tinent d'alcalde de polítiques socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Seguin el Pla d'Actuació Municipal es prioritzaran unes àrees geogràfiques que són Amèrica Llatina, Mediterrània i el Sàhara Occidental. Així sinificaran esforços i evitar dispersió.


A més, el consistori també posarà especial atenció en la presentació formal dels projectes. En aquest sentit s'entregaran uns formularis de sol·licitud i justifació per tal d'intentar unificar totes les propostes possibles. Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Hem posat especial èmfasi en la rigurositat a l'hora de la presentació formal dels projectes. Ara es farà a partir d'uns formularis de sol·licitud i justifiació per tal d'unificar els projectes.


Pel que fa a les subvencions, el tinent d'alcalde de polítiques socials ja avançat que els projectes han de presentar-se amb el seu pressupost detallat, i que l'Ajuntament no pot subvencionar més del 80% del cost total.

El termini de finalització per a la presentació de projectes de cooperació i sensibilització és el proper 21 de març. Els interessats poden trobar més informació a la pàgina web de l'ajuntament 'santcugat.org', i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, l'OAC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.