Ajornat el 'Línia directa' d'aquest dimecres

A causa del període electoral, l'espai on l'alcaldessa respon les preguntes de la ciutadania haurà d'esperar a després dels comicis


  • Comparteix:

Imatge del programa de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del programa de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El programa 'Línia directa amb l'alcaldessa', on Mireia Ingla respon a Cugat Mèdia les preguntes de la ciutadania, queda ajornat fins després dels comicis al Parlament de Catalunya. Tal com indica la llei, cal que els mitjans públics, durant el període electoral, garanteixin 'el respecte al pluralisme polític i social, així com la igualtat, proporcionalitat i neutralitat informativa'. Per aquest motiu, l'espai, que s'havia d'emetre en directe aquest dimecres al matí, haurà d'esperar que passin les eleccions, previstes per al 14 de febrer. Les preguntes de la ciutadania rebudes fins ara es formularan llavors.

El 'Línia directa' és un programa mensual de Cugat Mèdia que es pot seguir per totes les plataformes: a través del web, de la televisió en línia i a Ràdio Sant Cugat. El mitjà multimèdia recull les preguntes i inquetuds de la ciutadania sobre Sant Cugat i les trasllada en directe a l'alcaldessa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.