Ibai Llanos i els seus companys de la casa de Sant Cugat deixen G2 per engegar un nou projecte pel seu compte

Els creadors de continguts Ibai, Reven, BarbeQ i Ander, marxen de la casa de Valldoreix on vivien, però encara no han confirmat on s'instal·laran


  • Comparteix:

Ibai, almenys fins ara resident a Sant Cugat, ha anunciat l'adéu a G2 a través de Youtube / Foto: Youtube Ibai

Ibai, almenys fins ara resident a Sant Cugat, ha anunciat l'adéu a G2 a través de Youtube / Foto: Youtube Ibai

Els creadors de continguts de G2 instal·lats a Valldoreix, amb Ibai Llanos al capdavant, deixen el club d'esports electrònic. Ho ha anunciat el mateix Ibai aquest dimecres en un vídeo a Youtube, on explica que amb els seus companys (Ander, Reven i BarbeQ) posaran en marxa un nou projecte. 'Volem tenir la nostra pròpia marca, el nostre propi estil, el nostre propi model', ha argumentat. Ibai ja havia anunciat que aviat marxaria de la casa de Sant Cugat i ara ja ha concretat que aquest adéu es produirà aquest mateix dijous. De moment, però, no ha concretat on s'instal·larà a partir d'ara.

El basc ha detallat que el contracte amb G2 acabava l'1 de febrer i que no han assolit un acord per a la renovació, malgrat que G2 l'havia posat sobre la taula. Tot i això, ha agraït la confiança al club de Carlos 'Ocelote' Rodríguez: "Mai no tindré paraules suficient per agrair tot el suport que ens ha donat i tot el que es va arriscar confiant en nosaltres".

Ibai, Ander, Reven i BarbeQ es van instal·lar en una casa de Valldoreix fa un any. Des de llavors, han treballat per generar continguts multimèdia per a G2, sobretot a través de la plataforma d'streaming Twitch. El pic d'audiència el va aconseguir el mateix Ibai, amb més de mig milió de persones que van seguir la seva retransmissió de les campanades de Cap d'Any. "Hem passat un any increïble", ha celebrat el basc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.