Els usuaris de la Fundació Catalònia s'apropen al món de la fotografia de la mà de QGAT Foto

Set usuaris del Taller Ocupacional de la Fundació Catalònia han fet prop de 200 instantànies


  • Comparteix:

Amb aquest taller ha finalitzat la Biennal de Fotografia d'Autor / Foto: Susanna Pellicer

Amb aquest taller ha finalitzat la Biennal de Fotografia d'Autor / Foto: Susanna Pellicer

Set usuaris i dos monitors del Taller Ocupacional de la Fundació Catalònia han participat aquest divendres al taller 'La fotografia és fàcil, fes un clic!'. L'activitat forma part de la 4a Biennal de Fotografia d'Autor de Sant Cugat. Els fotògrafs de QGAT Foto han dirigit tant la part teòrica com la sessió pràctica, que han tingut lloc al Monestir. Els participants han pogut fer 190 fotografies, amb càmeres cedides per l'entitat, a partir del que havien après prèviament i totes elles s'exposaran, més endavant, a una sala de la ciutat.

Tots els participants s'han mostrat molt contents amb l'experiència. Segons la Marta, "aquesta activitat és una canya, he fet fotos molt xules". El Javi també ha trobat la proposta molt interessant i ha comentat que "el més difícil és tenir la idea de com vols que sigui la foto, després tot surt sol".

La tècnica de l'àrea d'Art de la Fundació Susanna Pellicer també ha posat en valor la sortida: "Ha estat una activitat molt positiva pels nostres usuaris perquè han après la fotografia des d'un altre punt de vista".

El fotògraf Bernat Millet amb un dels usuaris del Catalònia / Foto: Fundació Catalònia
El fotògraf Bernat Millet amb un dels usuaris del Catalònia / Foto: Fundació Catalònia


Amb la Biennal de Fotografia d'Autor, que ha finalitzat aquest divendres, cada dos anys QGAT Foto porta a Sant Cugat els treballs d'artistes emergents i de llarga carrera, amb l'objectiu de difondre la cultura fotogràfica. Aquest any s'han pogut veure imatges d'Artur Ribera, Enric Curto, Ferran Molinas, Yves Dimant, Llorenç Pie, Manel Simón o Jordi Camí a diferents espais de la ciutat.


Susanna Pellicer

A ells els hi ha suposat sortir a fora, mirar a l’exterior, que algú els hi donés instruccions, els hi ensenyés coses i s’ho han passat molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.