Recoder destaca el pes del col·lectiu equatorià durant la recepció a la primera santcugatenca de l'any


  • Comparteix:

Sara Estefania Salinas és la tercera filla d'un matrimoni d'equatorians que viuen des de fa 5 anys a la ciutat

Sara Estefania Salinas és la tercera filla d'un matrimoni d'equatorians que viuen des de fa 5 anys a la ciutat

Una pòlissa per valor de 1.500 euros, un cistell amb productes per a nadons i una ràdio han estat els obsequis que ha rebut la petita Sara Estefania Salinas per haver estat la primera santcugatenca de l'any. L'alcalde de Sant Cugat ha donat la benvinguda a la nena i ha destacat el fet que la guanyadora de la campanya 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' sigui d'origen equatorià un col·lectiu, segons ha dit, prou important a la nostra ciutat.

Per cinquè any consecutiu, Ràdio Sant Cugat ha volgut donar la benvinguda al primer nadó de la nostra ciutat, juntament amb Catalana Occident i la botiga 'Un pequeño mundo'.

Igual que l'any passat, aquest reconeixement ha recaigut en el primer nadó que s'ha inscrit al registre civil, i no en el primer nen nascut a l'Hospital General de Catalunya. En aquesta ocasió, la primera santcugatenca ha estat Sara Estefania Salinas Balladares, que va néixer el dia 2 de gener i és la tercera filla d'un matrimoni d'equatorians que viuen des de fa 5 anys a la nostra ciutat.

Així ho ha volgut destacar l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha felicitat pel fet que, en aquesta ocasió, la primera santcugatenca representi un col·lectiu ja força important al municipi, com són els equatorians. Segons ha explicat Recoder, a Sant Cugat hi viuen actualment prop de 1.700 persones originàries d'aquest país.

Lluís Recoder

És una família d'origen equatorià que fa 5 anys que viuen a Sant Cugat. Aquí ja hi ha 1.700 equatorians, i estic satisfet que aquest premi hagi recoaigut en una família que representa un comunitat prou important a Sant Cugat.


L'alcalde també ha volgut recordar que Sant Cugat és el municipi amb l'índex de natalitat més alt de tot l'Estat espanyol, i ha assegurat que això suposa una important responsabilitat per a l'Ajuntament, que ha de dotar la ciutat dels serveis i equipaments necessaris per una població tan jove.

De la seva banda, els pares de la criatura han agraït molt aquesta iniciativa, i s'han mostrat profundament emocionats pel reconeixement cap a ells i cap a la seva filla. Escoltem Edison Salinas, pare de la primera santcugatenca del 2005.

Edison Salinas

Estem molt contents, i ara encara més amb la Sara, que ens ha portat molta felicitat. Hem tingut molt sort i estem molt emocionats per aquest acte, que recordarem sempre.


La petita Sara Estefania ha rebut una pòlissa per valor de 1.500 euros de Catalana Occident, una ràdio per a infants de part d'aquesta emissora, i un cistell de productes per a nadons, cortesia de la botiga 'Un pequeño Mundo'.

A més, la família ha estat obsequiada també amb un quadre amb el nom de la nena brodat amb punt de creu, un llibre de Sant Cugat i samarretes i la col·lecció dels llibres de les Tres Bessones per als germans de la primera santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.