Els alcaldes del Vallès Occidental s'uneixen contra els talls de llum als municipis

Un total de 14 alcaldies de la comarca, entre elles la de Sant Cugat, han reclamat a Endesa una solució


  • Comparteix:

La companyia Endesa encara no ha donat resposta als municipis del Vallès Occidental / Foto: Endesa

La companyia Endesa encara no ha donat resposta als municipis del Vallès Occidental / Foto: Endesa

Els talls de llum puntuals que ha patit Sant Cugat durant els últims mesos formen part d'una problemàtica compartida per diferents municipis del Vallès Occidental. Així ho han lamentat en roda de premsa un total de 14 alcaldies de la comarca, entre les quals hi havia Mireia Ingla. A l'acte s'ha exposat la situació que es viu a cada municipi i les actuacions que s'hi han dut a terme.

Des del Vallès Occidental s'ha alertat, així, de la manca de manteniment de les instal·lacions elèctriques i la falta de resposta de la companyia davant de la ciutadania i els ajuntaments. Per fer front a la situació, des del Consell Comarcal es reactivarà la Taula de pobresa energètica, creada l'any 2016, i es demanarà que les companyies elèctriques afectades expliquin la seva planificació d'inversió.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assegurat, durant la roda de premsa, que a Sant Cugat també es produeixen talls puntuals i ha reclamat un servei just i eficient, així com un informe, per part de la companyia, de tots els talls produïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.