La Policia Local de Sant Cugat ja té nou inspector en cap

Joaquim Martín, excap de la policia de Lloret de Mar, s'ha incorporat aquest dimarts al cos local com a nou cap


  • Comparteix:

Imatge de la rebuda al nou cap de la Policia de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge de la rebuda al nou cap de la Policia de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Joaquim Martín és el nou cap de la Policia Local. Provinent de la Policia Local de Lloret de Mar, l'alcaldessa, Mireia Ingla, l'ha nomenat i rebut aquest dimarts per incorporar-se al cos de la ciutat amb comissió de serveis.

Com ja va avançar Cugat Mèdia, la nova incorporació amplia la cúpula del cos de seguretat, ja que a partir d'ara la Policia Local comptarà amb dos inspectors. Mentre Martín assumeix el càrrec de cap de la policia, el fins ara responsable, Josep Maria Escarré, serà inspector segon.

La rebuda al nou cap també ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, i dels tinents d'alcaldia Pere Soler, Núria Gibert i Francesc Duch.

El perfil
Joaquim Martín (54 anys) és policia des de 1991, sempre en l'àmbit local. Els seus inicis van ser a la Guàrdia Urbana de Barcelona i posteriorment va dirigir la policia local de les Franqueses del Vallès durant vuit anys. Els dos darrers anys a l'Ajuntament de Les Franqueses (2010-2012) va fer funcions gerencials com a coordinador de les àrees municipals d'Intervenció, Recursos Humans, secretaria i seguretat ciutadana. L'any 2013, i fins a l'actualitat, ha assumit la prefectura de la policia local de Lloret de Mar.

És llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona amb l'especialitat en Climatologia i Medi Ambient; és diplomat de postgrau en Gestió pública de la seguretat local per la universitat Rovira i Virgili, i ha cursat un curs d'extensió universitària de policia i sistema penal per la Universitat de Barcelona. També és docent en especialitzacions de policia administrativa, entre d'altres, a la Diputació de Barcelona per a tècnics municipals de Medi Ambient i policies locals i a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya; i també ha estat formador al Centre d'Estudis Jurídics del Ministeri de Justícia per a membres de la carrera fiscal d'Espanya en matèria de Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.