Els trens de la línia de Vallès dels Ferrocarrils acabaran a l'estació de Provença aquest cap de setmana

FGC hi instal·larà la senyalització que contribuïrà a què hi hagi més freqüència de pas de trens per Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova estació de Plaça Catalunya / Foto: FGC

La nova estació de Plaça Catalunya / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) farà la digitalització de la senyalització ferroviària a les vies de l'estació de Plaça Catalunya aquest cap de setmana per instal·lar tot el necessari per permetre l'entrada en conducció automàtica dels trens. Les obres es faran a partir de les deu de la nit del dissabte 23 de gener, i fins a la finalització del servei del diumenge 24, i implicaran alguns canvis en el servei i en els horaris. Així, l'estació de Provença serà l'origen i el final del servei de les línies del Vallès (S1 i S2) i de la L6, mentre que la L7 funcionarà entre Gràcia i Avinguda Tibidabo, ja que no hi haurà servei entre Plaça Catalunya i Provença. Els usuaris que vulguin fer el trajecte entre aquestes dues estacions podran fer servir la L3 del metro.

A conseqüències dels treballs, els horaris de la nit de dissabte, a partir de les deu de la nit, i els de diumenge es modificaran.

Les actuacions completen la feina que ha fet FGC a l'estació de Plaça de Catalunya, on s'ha ampliat el vestíbul i s'han allargat les vies i les andanes per permetre l'entrada automàtica dels trens, un sistema que millora la velocitat i la regularitat de la xarxa.

L'objectiu de FGC és que, amb aquestes actuacions i la posada en marxa de 15 nous trens a la línia Barcelona-Vallès es puguin instaurar noves freqüències a la línia que permetin que en hora punta hi hagi trens a Terrassa i Sabadell cada 5 minuts i a Sant Cugat, cada 2 minuts i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.