Sant Cugat acomiada Pere Pahissa

Més de 150 persones s'han acostat al Monestir per dir l'últim adeu a una de les veus històriques de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Més de 150 persones s'han apropat al Monestir de Sant Cugat, aquest dijous al matí, per acomiadar-se del santcugatenc Pere Pahissa, que va morir dilluns després de patir un ictus. L'extreballador de Cugat Mèdia va seguir col·laborant al mitjà fins i tot després d'haver-se jubilat, posant veu a alguns programes com 'Gent nostra', 'Veus de la terra' o 'Roda d'amics'.

Juntament amb el seu amic, també desaparegut, Joan Fàbregas, formaven el duet radiofònic, i posteriorment televisiu, de Medir i Cugat, interpretant dos pagesos que criticaven l'actualitat santcugatenca. Pahissa també va estar molt vinculat al món religiós local, a l'àmbit teatral, on va interpretar, entre d'altres, un dels monjos de 'Pedra i Sang', i al món social i cultural santcugatenc en general.

Molts companys, excompanys i amics de Pere Pahissa han volgut deixar el seu condol a través de les xarxes socials durant els darrers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.