Sant Cugat acull aquest dissabte un trobada de famílies amb parts múltiples


  • Comparteix:

Aquestes famílies demanes més suport de l'adminsitració per fer front a les despeses que suposa tenir més d'un fill a la vegada

Aquestes famílies demanes més suport de l'adminsitració per fer front a les despeses que suposa tenir més d'un fill a la vegada

Les famílies amb parts múltiples demanen a les administracions locals i al govern català mesures per fer front a les despeses que suposa tenir més d'un fill a la vegada. Amb l'objectiu d'articular aquesta demanda, Sant Cugat acull aquest dissabte una trobada de famílies amb parts múltiples, que ha de servir per donar a conèixer les reivindicacions i problemes d'aquest col·lectiu i per compartir també experiències i proposar solucions.

Un col·lectiu de famílies amb parts múltiples s'aplegaran aquest dissabte a la Casa de Cultura per unir esforços i reivindicar mesures de suport per fer front a les despeses que implica tenir més d'un fill alhora.

Una de les seves reclamacions és que la llei aprovada a finals del 2003 que concedeix ajudes econòmiques a les famílies de parts múltiples de trigèmins nascuts al 2005, també consideri les famílies amb bessonada nascuda durant el 2003, que és quan es va aprovar la llei. En aquest sentit, s'ha expressat una de les organitzadores d'aquesta trobada, Ágatha Rasero, que ha lamentat que l'administració no tingui en compte a les famílies amb bessonada.

Ágatha Rasero

El que nosaltres demanem és que aquesta llei s'apliqui als nascuts durant el 2004 i per tots els parts múltiples


Segons els organitzadors de la jornada, Sant Cugat és una de les poblacions amb més famílies en aquesta situació. És per això que aquest col·lectiu demana més implicació de l'administració local en aspectes com l'accés a les escoles bressol públiques i un cens de famílies de part múltiple per poder compartir experiències i unir esforços. Precisament, aquest és l'objectiu de la trobada, segons ha explicat Ágatha Rasero, que servirà per organitzar-se i buscar solucions de forma conjunta.

Ágatha Rasero

Aquesta trobada servirà per donar a conèixer les nostres reivindicacions i compartir les diferents experiències de les famílies.


Aquesta és la primera vegada que la nostra ciutat acull una trobada d'aquest tipus en la que hi participaren famílies de tota Catalunya, que fins ara només tenien contacte per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.