Els Mossos detenen a Sant Cugat un menor d'edat per un presumpte delicte de robatori amb intimidació

El presumpte lladre va intimidar amb una arma blanca quatre joves i els va treure rellotges i diners


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte un menor d'edat per un presumpte robatori amb violència i intimidació a quatre joves, a Mira-sol. Segons explica el cos policial, els fets es van produir el mateix dia a dos quarts de vuit del vespre a la plaça d'Ausiàs March. El presumpte lladre, que anava acompanyat per més persones, va amenaçar amb una arma blanca quatre joves, a qui va treure diners, un rellotge i una targeta de transport públic.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar les víctimes, que van oferir una descripció del presumpte autor, que va fugir amb un patinet elèctric. El van trobar a prop, acompanyat de cinc persones més, i el van escorcollar. Van trobar els efectes robats, així com un ganivet d'uns 20 centímetres, segons expliquen els Mossos.

El cos policial català ha posat en marxa una investigació per si hi ha més persones relacionades amb aquest episodi. A més, juntament amb la Policia Local, s'ha iniciat un dispositiu de vigilància i control a la zona per evitar fets similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.