Els interins de l'Ajuntament es manifesten durant el ple

Un centenar de treballadors s'han tornat a concentrar a la plaça de la Vila per demanar que els facin fixos


  • Comparteix:

La concentració ha tingut lloc a les portes de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La concentració ha tingut lloc a les portes de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Un centenar de treballadors de l'Ajuntament de Sant Cugat s'ha trobat aquest dilluns a la tarda a la plaça de la Vila per reclamar la fixesa dels llocs de treball. Ho han fet coincidir amb la celebració del ple municipal del mes de febrer. Alerten que al consistori hi ha un 60% dels treballadors i treballadores (450 persones) que tenen un contracte temporal des de fa molts anys. ''Si perdem la plaça, ens quedem al carrer sense indemnització, quan la llei i la sentència europea exposa que no es pot abusar de la temporalitat'', exposa Biel Mas, portaveu dels interins.

Aquesta mateixa concentració, convocada per la Plataforma Estatal de Temporals Públics en Frau de Llei, es reproduirà a 30 ciutats de tot l'Estat espanyol un any després de la manifestació feta a Madrid per denunciar l'ús abusiu de les contractacions laborals. ''Fins que l'Estat no canviï la legislació actual, no canviarà la nostra situació'', explica Mas.

En aquesta concentració s'han mostrat dues pancartes on es podia llegir: ''Treballadora pública abusada és dona trepitjada'' i ''aturem l'abús, estabilitzem persones, no places. Solució=fixesa''. A més, tots els manifestants portaven un cartell penjat on es llegia: ''Fixesa com a solució a l'abús de temporalitat''.


Biel Mas

''Si perdem la plaça, ens anem al carrer sense indemnització, quan la llei i la sentència europea exposa que no es pot abusar de temporalitat''



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.