El personal educatiu de fins a 55 anys començarà a vacunar-se aquesta setmana

Rebran un SMS i podran demanar cita perquè se'ls administri la vacuna d'AstraZeneca


  • Comparteix:

Els mestres de les escoles es començaran a vacunar a partir de demà / Foto: Cugat Mèdia

Els mestres de les escoles es començaran a vacunar a partir de demà / Foto: Cugat Mèdia

Tot el personal educatiu de fins a 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 aquesta setmana, segons ha informat el departament de Salut. Tots ells rebran un SMS i podran apuntar-se a una pàgina web perquè se'ls administri la vacuna d'AstraZeneca. Aquest col·lectiu s'afegeix a d'altres que ja l'estan rebent, com ara els farmacèutics, els funcionaris de presons o els cossos de seguretat i emergències. En pocs dies començarà també la vacunació de persones de més de 80 anys que no viuen en residències i grans dependents.

A finals d’aquesta setmana també es preveu començar a vacunar grans dependents i persones majors de 80 anys que no visquin en cap residència, mentre que la setmana passada ja es va iniciar la vacunació de cossos de seguretat i emergències de Catalunya -com els Mossos d’Esquadra-, professionals sanitaris de segona línia, sociosanitaris, i col·lectius professionals prioritzats, com farmacèutics, logopedes, fisioterapeutes i psicòlegs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.