L'AFA de La Mirada i els infants repassen en un vídeo tot el que volen que tingui l'edifici de l'escola

L'AFA demanarà una reunió amb ADENC per acostar postures i evitar l'endarreriment del projecte


  • Comparteix:

Els mòduls de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Els mòduls de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Una biblioteca, un pati per córrer, un gimnàs o una sala d'informàtica són alguns dels equipaments que els infants de La Mirada reclamen al vídeo '#LEscolaQueVolem'. La iniciativa, impulsada per l'AFA del centre i que ha comptat amb la col·laboració de l'equip docent, serveix a les famílies per expressar que ja en tenen prou d'esperar i que volen el seu nou edifici per deixar de ser 'una escola sense escola'.

El secretari de l'AFA La Mirada, Carles Mercader, ha explicat a Cugat Mèdia que la intenció de les famílies del centre és integrar totes les necessitats del barri i, en cap cas, contraposar-les. De fet, Mercader assegura que el projecte de l'escola està molt centrat, precisament, en la cura del medi ambient i l'ecologisme. En aquest sentit, des de l'AFA es vol demanar una reunió amb ADENC i SOS Bosc de Volpelleres per dialogar i trobar punts en comú per seguir treballant, però "sense eternitzar les coses".

L'escola La Mirada, que ja compta amb 324 alumnes i un professorat format per 27 docents, està situada provisionalment en mòduls a tocar de l'escola L'Olivera. La construcció de l'edifici definitiu del centre hauria d'estar enllestida per acollir el curs 2023-2024.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.