L'escola Joan Maragall declara l'emergència climàtica

És la primera escola de Sant Cugat que declara l'emergència climàtica per assumir un compromís amb el planeta i els infants


  • Comparteix:

Tres alumnes de l'escola Joan Maragall / Foto: Escola Joan Maragall

Tres alumnes de l'escola Joan Maragall / Foto: Escola Joan Maragall

L'escola Joan Maragall és la primera escola que Sant Cugat que ha declarat l'emergència climàtica, per assumir 'el compromís amb el planeta i els infants'. El seu missatge, on inciten que altres escoles de la ciutat se sumin al seu projecte, l'han exposat en un vídeo a YouTube amb el lema ''l'escola és futur''. Infants, professors i famílies expliquen les accions sostenibles que s'estan duent a terme a l'escola.



"Per garantir un futur no només als nostres infants, sinó a tots els infants del món, fem una crida als centres educatius a afegir-se a la declaració d'emergència climàtica per formar part del canvi que el planeta necessita", asseguren des de la comissió de sostenibilitat de l'AFA. La comunitat escolar del Joan Maragall treballa per assegurar el futur dels infants afegint la sostenibilitat a la cooperació i la inclusió com a valors del seu projecte educatiu.

Des de l'escola consideren que els centres han de ser grans protagonistes en el canvi de model i en la ruptura amb inèrcies de malbaratament, ja que els principals objectius globals de la carrera contra la crisi climàtica estan presents en la vida escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.