Nova edició del curs de formació per a persones cuidadores no professionals

El curs gratuït està dirigit a cuidadors no professionals de persones dependents amb una malaltia neurològica, crònica o càncer


  • Comparteix:

Imatge del cartell promocional del Curs / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del cartell promocional del Curs / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ja estan obertes les inscripcions per a l'11a edició del curs de formació bàsica per a cuidadors no professionals de persones en situació de dependència, a causa d'una malaltia neurològica, crònica o càncer. La formació és gratuïta, està acreditada per la Generalitat i l'organitza la Taula de malalties neurològiques, càncer i cronicitat. El curs consta de 13 sessions; la primera serà el 10 de març a la Casa de Cultura.

L'objectiu amb el curs és facilitar els coneixements bàsics a les persones cuidadores per millorar la seva atenció sociosanitària, promoure que els cuidadors i cuidadores apliquin els procediments i estratègies més adients per millorar l'autonomia de les persones dependents, facilitar-los un suport emocional i impulsar el seu reconeixement social, entre d'altres.

Les inscripcions es poden fer a través d'un formulari en línia i també a la Casa Mònaco o contactant amb alguna entitat de la Taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.