Els centres comercials podran obrir entre setmana a partir de dilluns

Es manté el confinament comarcal i el toc de queda nocturn com a mínim una setmana més


  • Comparteix:

El Centre Comercial Sant Cugat podrà tornar a obrir de dilluns a divendres / Foto: Google Maps

El Centre Comercial Sant Cugat podrà tornar a obrir de dilluns a divendres / Foto: Google Maps

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats podran obrir entre setmana (de dilluns a divendres) a partir de dilluns, 1 de març, amb un aforament màxim del 30%. És el principal canvi que ha anunciat el Procicat aquest divendres al matí per contenir els contagis de coronavirus. D'altra banda, es flexibilitzarà l'aforament a les piscines, que passa del 30% al 50%. En l'àmbit escolar, es permetrà les sortides amb pernoctacions, 'sempre que siguin amb el mateix grup bombolla de classe', segons ha concretat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Pel que fa a l'àmbit esportiu, s'amplia l'aforament de les activitats grupals en interiors, sempre que la ventilació sigui l'adequada, es podrà arribar al 30% de l'aforament.

La resta de restriccions continuaran com a mínim una setmana més: es mantindrà el confinament comarcal i també el confinament nocturn entre les 10 de la nit i les 6 del matí. També la limitació a 6 persones en les trobades socials i familiars, i poder anar a bars i restaurants a dues franges horàries, entre les 7.30 i les 10.30 i les 13.00 i les 16.30. Han de funcionar amb un aforament màxim del 30% a l'interior, i les taules han d'estar separades per 2 metres, amb només 4 persones de 2 grups de convivència per taula.

Tot i la flexibilització d'algunes mesures en l'àmbit comercial, la restauració dels centres comercials continuarà tancada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.