Una projecció sobre cures i resiliència obre els actes de celebració del Comitè del 8 de Març

La cinta es projectarà aquest dimecres a la muralla del Monestir de Sant Cugat


  • Comparteix:

La manifestació del Dia de la Dona Treballadora a Sant Cugat l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La manifestació del Dia de la Dona Treballadora a Sant Cugat l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La projecció sobre la muralla del Monestir de 'Dones grans, cures i resiliència' dóna el tret de sortida, aquest dimecres, als actes de celebració del Dia de la Dona Treballadora organitzats pel Comitè del 8 de Març de Sant Cugat. Amb el lema 'Les dones som i serem a primera línia', enguany es vol donar una perspectiva global i interseccional a la commemoració. La comissió reivindica, per tant, un 8-M des de l'antiracisme i a favor del dret a l'habitatge, el món laboral, l'educació i les veus de les dones grans.

El plat fort de les celebracions serà el dilluns 8 de març, amb quatre activitats programades al llarg del dia. La jornada començarà amb una cercavila pels drets de les treballadores, davant del CAP de Sant Cugat, a les nou del matí. A partir de dos quarts de dotze, la plaça de l'U d'Octubre acollirà un taller de pancartes. La manifestació està convocada a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Lluís Millet. A dos quarts de nou hi ha prevista una 'performance' a la plaça d'Octavià.

Més enllà del dia 8 en si, entre el 3 i el 10 de març també se celebraran tota mena d'activitats, entre les quals destaquen una xerrada sobre el treball de cures i l'explotació laboral, un taller d'autodefensa feminista, la pintada d'un mural per commemorar els feminicidis, poesia o una marxa nocturna de torxes. Des del Comitè del 8 de Març es convida a "totes les nenes, dones i àvies a participar en les activitats i a seguir lluitant per viure en un món on cap més dona es quedi enrere".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.