La Farga posa en marxa el projecte 'Les cançons i dites dels nostres avis'

L'escola vol convidar als avis i àvies dels infants a participar en el procés d'aprenentatge dels seus nets


  • Comparteix:

Una àvia amb la seva neta, alumna de La Farga / Foto: Cedida

Una àvia amb la seva neta, alumna de La Farga / Foto: Cedida

La Farga engega el seu nou projecte 'Les cançons i dites dels nostres avis', adreçat als estudiants de cicle infantil i les seves famílies. Els estudiants han de gravar una dita, endevinalla o cançó popular dels seus avis per poder aprendre-la a la classe. Els tutors i tutores del centre gravaran un recull de vídeos dels alumnes recitant aquestes dites populars i els compartiran per tal que les famílies puguin tenir accés a ells.

Com a conclusió del projecte, està prevista la celebració d'una festa, a la qual es convidarà a les famílies, on els alumnes recitaran els refranys i cançons apreses com a mostra d'agraïment als més grans. L'objectiu, diuen des del centre, és "conèixer millor els nostres avis i estimar-los encara una mica més". D'aquesta manera, la Farga vol reforçar els llaços familiars en temps de pandèmia, fent èmfasi en el paper dels avis, a més d'intentar no perdre una part de la seva cultura amb aquest recull de cançons i dites populars.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.